Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Diskbänksvattenlås 

Diskbänksvattenlås

Estetik i köket

Vissa kökstillbehör är diskreta, men i vardagen är de mycket praktiska och sparar utrymme. Bland annat kan du använda en vätskedispenser som gör det möjligt att dela ut diskmedel eller handtvål. Det är ett elegant tillägg som minskar antalet flaskor med tvättmedel på bänkskivan.

Primagrans dispenser är inte bara praktiska utan också estetiska - de passar till alla modeller av granitbänkar. De finns i liknande färger, så det är lätt att skapa en enhetlig uppsättning. Behållaren är infälld i diskbänken, endast den estetiska pumpen är synlig på ytan, och själva påfyllningen sker uppifrån - efter att ha tagit bort pumpen kan du enkelt fylla på vilken vätska som helst.

Primagran köksdispenser är tillverkade av ett hållbart och slitstarkt råmaterial som är motståndskraftigt mot mekaniska skador och missfärgning. Se vårt utbud av vätskedispenser och övertyga dig själv om hur bekvämt det är att använda den här lösningen! Om du är osäker på om den valda modellen passar din diskbänk eller om du vill veta hur den ska installeras, är du välkommen att kontakta oss!

Filter

Välj din färg