Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Diskbänkar med dubbla skålar 

Diskbänkar med dubbla skålar

Läs mer om dubbla diskbänkar

Stora diskbänkar med dubbla skålar är det bästa valet för ett familjekök där det alltid är något på gång. Diskbänken med dubbla skålar fungerar också bra i interiörer utan diskmaskin och i hemmen för personer som lagar mycket mat. Med två fack kan du enkelt tvätta och skölja disk, samt förbereda kött, grönsaker och frukt. Den dubbla diskbänken gör det också möjligt att välja ytterligare kökstillbehör.

Placera insatser i den större skålen - en skärbräda, sil eller rivjärn - och du får en ny dimension av funktionalitet i ditt kök. Tack vare de två oberoende skålarna, som ofta kompletteras med ett avlopp, skiljer sig granitbänken med två skålar från andra modeller genom sin funktionalitet och praktiska användbarhet. I Primagran hittar du ett stort urval av bänkskåp med dubbla skålar i granit. I vår butik kan du hitta diskbänkar med dubbla skålar utan avlopp och med avlopp. Varje modell finns i sex färgversioner: vit, beige, grafit, grå, halvmatt svart och svart. De tillgängliga diskbänkarna finns i olika former, från rektanglar till hörnformade diskbänkar. För varje modell kan du välja en lämplig köksblandare. Granitbänkskålar med dubbla skålar är avsedda för köksskåp med 60 och 80 centimeters bredd. Fabrikstillverkade monteringshål gör det enkelt att installera själv. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem motståndskraftiga mot mekaniska skador, missfärgning, bakterier och temperaturförändringar. Ett högt innehåll av naturliga mineraler gör att dubbla diskbänkar ser estetiska och naturliga ut. Satsa på praktisk köksutrustning som gör det bekvämt att diska varje dag. Den intressanta designen passar in i alla kök.

Om du inte vet vilken modell av diskbänk i granit med dubbla skålar du ska välja till ditt kök, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig att välja modell, färg och ytterligare tillbehör.