Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Diskbänkar 

Diskbänkar

Ta reda på mer om Primagran granitbänkar

Primagran granitbänkar är hållbara och motståndskraftiga köksbänkar som passar perfekt in i alla kök. Granitbänk är ett intressant alternativ till modeller av traditionella material. Den tillverkas i Polen av förstklassiga råvaror som innehåller ca 80 % naturligt granitaggregat (i form av färgad kvartssand) och ca 20 % akryl- eller polyesterhartser. Tack vare detta har diskbänkar av sten egenskaper som är svåra att hitta i modeller av stål, keramik eller plast. En diskbänk i granit är hållbar, motståndskraftig mot temperaturförändringar, mekaniska skador och missfärgning.

Mineralinnehållet ger också den förglasade lervällingen en slät yta. Den påverkar positivt upprätthållandet av hygien och ordning i diskutrymmet, och gör det möjligt att bibehålla ett estetiskt utseende som påminner om natursten. Diskbänkar av granit är också design i toppklass. Deras klassiska utseende och universella färg gör att de kan användas både i moderna och stiliserade inredningar. Primagran erbjuder köksbänkar i granit i följande färger: vit, svart, metallic svart, grafit, beige och grå. De många olika modellerna och de originella formerna gör att granitbänkar passar både i små köksannex och i stora familjekök.

Välj mellan laguner med minimalistisk atmosfär och laguner som utmärker sig genom sina rika dekorativa former. Granitbänken finns i varianter med en, en och en halv och två kamrar. Produkterna i vår butik har konkurrenskraftiga priser. Det stora urvalet innebär att du kan hitta den perfekta bänkskivan eller diskbänken för ditt kök och din budget. Vi bjuder in dig till en värld av vackra och funktionella kök, där diskplatsen blir det perfekta köket tack vare våra diskbänkar i granit.