Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Köksblandare - granit och stål 

Köksblandare - granit och stål

Ta reda på mer om våra köksblandare

I vårt sortiment hittar du blandare som är anpassade till de enskilda diskbänkarna, inte bara visuellt utan också funktionellt. Vi erbjuder extremt hållbara modeller i olika färger. Den klassiska köksblandaren i krom passar till alla Primagran diskbänkar och kan monteras direkt på diskbänken eller på bänkskivan.

De produkter vi säljer är tillverkade av solid mässing, vilket garanterar långsiktig tillfredsställelse. Modeller med en högt placerad luftare är perfekta för diskbänkar med två kamrar. Deras form gör det lättare att tvätta höga grytor eller större tallrikar. Kranar med utdragbar pipa och lång räckvidd är till hjälp när du tvättar, sköljer och fyller stora tallrikar. Du hittar också modeller med eleganta och robusta handtag för att slå på och justera vattentemperaturen. Handtagen kan placeras i sido- eller frontalposition för att passa dina önskemål.

Vi rekommenderar finformade blandare från vår exklusiva kollektion, som skapades för dem som vill lägga till en nypa världsdesign i köket med små detaljer. Högglansigt kromade diskbänksblandare passar perfekt till köksmaskiner i rostfritt stål. När vi införde individuella krommodeller i vårt utbud tog vi hand om varje detalj för att tillfredsställa även de mest krävande kunderna. Snygga och moderna kökskranar är extremt motståndskraftiga mot mekaniska skador och vattenfläckar som kan uppstå under användning. Fingeravtryck är också osynliga på våra produkter, vilket gör det mycket lättare att hålla dem i oklanderligt skick hela dagen.

Primagran granitkranar finns i flera färgversioner för att enkelt matcha den valda diskbänksmodellen eller för att komplettera en originell inredning på ett intressant sätt. Läs mer om våra produkter!

Filter

Välj din färg
Svängbar pipa