Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Skåp diskbänkar från 40 cm 

Skåp diskbänkar från 40 cm

Läs mer om granitbänkar för skåp från 40 cm

De minsta diskbänkarna i granit från Primagran passar till köksskåp som är så små som 40 centimeter breda. Det betyder att du kan njuta av kvaliteten, funktionaliteten och den fantastiska designen hos en diskbänk i granit även i ett litet kök eller pentry. Den kompakta diskbänken är lämplig för små kök och kök som är svåra att ordna. Den tar inte upp för mycket plats och ger mer utrymme för andra köksmaskiner. En praktisk lösning, särskilt om du använder en diskmaskin dagligen och inte behöver mycket utrymme för att diska.

Sex universella nyanser av diskbänken för 40 cm skåp gör att du kan matcha modellen till alla kök. Det understryker dess stil och karaktär. Välj blandare och tillbehör i granit eller krom som gör att du kan komplettera ditt 40 cm handfat med en färgmatchad vätskespridare eller en praktisk sifon med automatisk propp. Välj en liten men funktionell lösning. Du behöver inte välja mellan hög kvalitet och lågt pris. Primagran sänkor tillverkas i Polen med hjälp av högkvalitativa hartser och mineraliska aggregat. Välj en diskbänk till ett skåp från 40 cm och få upp till 35 års garanti. Du kan vara säker på att din diskbänk är hållbar och motståndskraftig mot mekaniska skador, missfärgning och plötsliga temperaturförändringar. Dessutom tar den dagliga skötseln av en diskbänk av granit bara några minuter. I vår butik hittar du vårdprodukter som gör att du enkelt kan hålla din diskbänk i perfekt skick i många år.

Om du har några frågor om tvättställsskötsel eller val av tvättställ är du välkommen att kontakta oss och besöka Primagrans blogg.