Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Diskbänkar i grafit 

Diskbänkar i grafit

Ta reda på mer om Primagran diskbänkar i grafitgranit

Interiören drar till sig uppmärksamhet genom originella lösningar. Vi anser att köksutrustning kan kännetecknas av vacker design och hög funktionalitet på samma gång. Det är precis vad den grafitfärgade diskbänken Primagran är, som på ett vackert sätt kompletterar designen i alla kök. Du kan matcha den med en särskild köksblandare i samma färg eller välja en extravagant, kontrasterande blandare.

En diskbänk i grafitgranit kompletterar den skandinaviska stilen, särskilt dess variant - dark Nordic, som domineras av mörka, dämpade färger. Älskare av modern köksinredning, som kan inkludera minimalistisk eller industriell stil, kan också vara intresserade. Grafitbänkskåp passar bra ihop med material som sten, rått trä eller till och med arkitektonisk betong. Allt som krävs är lite fantasi för att skapa en enhetlig köksinredning som kommer att vara till glädje i många år.

Vårt breda sortiment är skräddarsytt för våra kunders behov. Små diskbänkar med en skål, som Geneva och Riga, är perfekta för pentry och små kök. Modellerna San Francisco, Ibiza och Prag är dessutom utrustade med ett avlopp som gör det enkelt att torka disk. Diskbänkarna Madrid eller Sevilla med en och en halv skål kombinerar lämplig storlek och funktionalitet, och för ägare av större kök och matlagningsentusiaster rekommenderar vi modeller med dubbla skålar som Bergen. Kanske är du intresserad av ovanliga lösningar, som till exempel Monaco corner sink? Kolla in Primagran bänkskivor och diskbänkar för infällda diskbänkar.

Våra produkter är tillverkade av granitaggregat och harts av högsta kvalitet, vilket gör att grafitbänkar inte bara är motståndskraftiga mot missfärgning och fläckar, utan även mot mekaniska skador och plötsliga temperaturförändringar. Varje Primagran överlagring och diskbänk kan berikas med en antibakteriell formula som förhindrar att skadliga svampar och bakterier förökar sig och eliminerar obehagliga lukter. Diskbänkarna i grafit kan också kombineras med en tvål- eller diskmedelsdispenser som finns i sex färger.