Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Hörnbänkar 

Hörnbänkar

Mer information om Primagran hörnbänkar

Hörndiskbänkar är en lösning som fungerar särskilt bra i små rum och pentryn, där varje centimeter fritt utrymme räknas. Produkterna rekommenderas också för inredningar som är inredda i stilar som inte gillar stränga ytbehandlingar och skarpa vinklar. Den originella designen gör hörnbänkarna till en intressant designlösning som kan användas både i moderna och mer traditionella inredningar.

De kökshörnbänkar som finns i vårt utbud är bänkskivemodeller med en och en halv kammare och en funktionell avloppskanal. Den här lösningen gör det enkelt och bekvämt att diska eller förbehandla mat. Vi erbjuder produkter i flera universella färger: svart, halvmatt svart, grafit, grått, beige och vitt. De liknande färgerna på våra köksblandare gör det enkelt att skapa en sammanhängande och estetisk uppsättning.

Primagran hörnbänk utmärker sig genom sin höga kvalitet. Vi använder hållbara råvaror: granitaggregat och polyesterharts, vilket gör att diskbänkarna är motståndskraftiga mot mekaniska skador och plötsliga temperaturförändringar. Vi är övertygade om att våra produkter har en hållbarhet som ligger över genomsnittet, och därför har våra hörnbänkar en 35-årig tillförlitlighetsgaranti. Vill du ha maximalt skydd? Välj en antibakteriell formula som hämmar tillväxten av skadliga mikroorganismer och obehagliga lukter.

Det är enkelt att själv installera hörnbänkar i granit. Vi tillhandahåller hål som gör det enkelt att installera diskbänken i ditt kök. I vår butik hittar du matchande tillbehör till diskbänken som gör dina dagliga sysslor så enkla som möjligt. Vi rekommenderar särskilt den automatiska vattenavskiljaren och diskmedelskålen. Om du är intresserad av att köpa våra produkter eller om du har ytterligare frågor - kontakta oss!