Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Vita diskbänkar 

Vita diskbänkar

Ta reda på mer om Primagran diskbänkar av vit granit

Vi vill att köket ska vara mysigt och vackert inrett, eftersom det sägs vara hemmets hjärta. Det är sant, vi tillbringar vanligtvis mycket tid i detta rum och vi bör känna oss så bekväma som möjligt. Det stora utbudet av inredningsstilar har inneburit att standardlösningar inte längre räcker till. Vit Primagran© granitbänk passar perfekt i många köksarrangemang, både moderna och mer klassiska.

En vit diskbänk, tillsammans med en köksblandare i samma färg, passar perfekt till ett kök i provensalisk stil, där ljusa färger är i fokus. Låt dig inspireras av glamour stilen och satsa på en kontrast genom att kombinera en vit diskbänk med en svart blandare. Eftersom det finns många köksarrangemang och det vita köket är mångsidigt, är det bara fantasin som sätter gränser.

I vårt sortiment av diskbänkar och köksbänkar för infällning hittar du enkla modeller med en enda skål som Riga, Geneva och Oslo. De är ett bra val för pentry eller små kök eftersom de är små och sparar utrymme. Milano, Prag och San Francisco är exempel på enkammarmodeller med ett avlopp som gör det enkelt att torka bestick, tallrikar och även större grytor. De som letar efter vita diskbänkar med en och en halv skål kommer säkert att vara intresserade av Madrid, Paris eller Sevilla: Madrid, Paris eller Sevilla. Diskbänkar med två fack, som Bergen, är ett utmärkt val för ett större kök. En intressant lösning är Monaco hörnbänk, som sparar utrymme och samtidigt väcker uppmärksamhet.

I motsats till vad du kanske tror är en vit diskbänk inte mer benägen att missfärgas och få fläckar, allt tack vare användningen av material av bästa kvalitet - granitaggregat och harts. För att hålla köksstationen snygg är det värt att minska antalet saker som står på den till ett minimum, så vi rekommenderar att du väljer en dispenser för vätska eller tvål. Dispensern finns i flera färger, så du kan matcha den med en vit diskbänk.