Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Skåpsdiskbänkar från 45 cm 

Skåpsdiskbänkar från 45 cm

Läs mer om 45 cm skåp diskbänkar

En diskbänk monterad på ett 45 centimeter brett skåp är en liten lösning som fungerar bra i pentry, små kök och stora rum med diskmaskin. Skåpbänken på 45 cm finns som enkammarmodell. I erbjudandet ingår även modeller med en praktisk avloppsanordning. Primagran granitbänkar finns i flera universella färger - svart, halvmatt svart, grafit, grått, beige och vitt. Modellerna skiljer sig också åt i form: från rektangulär till rund eller oval. På så sätt kan du anpassa utrustningen estetiskt till din dröminredning.

Diskbänkar i granit för 45 cm stora skåp är en idealisk lösning för inredningar där varje centimeter av bänkskivan räknas. Samtidigt gör de det möjligt att bekvämt diska och förbehandla mat. Våra produkter är tillverkade av material av högsta kvalitet - granitaggregat och polyesterharts. Du får motståndskraft mot mekanisk skada, färgförlust och plötsliga temperaturförändringar. Små diskbänkar i granit är hållbara och motståndskraftiga produkter som fungerar bra under många års intensiv användning.

Alla diskbänksmodeller som passar till 45-centimetersskåp kan berikas med den antibakteriella formeln. Den bygger på silverjoner som förhindrar utvecklingen av farliga mikroorganismer - bakterier och svampar. Dessutom skyddar den mot obehaglig lukt. Formeln finns i hela strukturen på 45 cm diskbänken, så den är aktiv oavsett vilken del av diskbänken du använder.

Köksbänkar som passar 45 centimeter stora skåp säljs med standardhål som gör det enkelt att göra det själv. Vi är övertygade om att våra produkter håller hög kvalitet, och därför ger vi upp till 35 års tillförlitlighetsgaranti. I Primagran-butiken finns också funktionella tillbehör som en automatisk sifon och en vätskedrivare. Om du har några frågor om våra produkter, tveka inte att kontakta våra specialister!