Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Upphängda diskbänkar 

Upphängda diskbänkar

Ta reda på mer om Primagran underliggande diskbänkar

Under de senaste säsongerna har undermonterade diskbänkar varit det mest fashionabla alternativet när det gäller att ordna diskutrymmet. De skiljer sig från bänkskivorna genom att de installeras på undersidan av bänkskivan. De gör det möjligt att behålla arbetskomfort och estetik i köket. De kompletterar eleganta interiörer som hålls i ett modernt klimat. Den undermonterade diskbänken passar bra i rum i engelsk, shabby chic, rustik eller provensalsk stil.

Underbordsdiskbänkar kännetecknas av sin minimalistiska design tack vare att fälgarna inte sticker ut över bänkskivan. Resultatet? Diskbänken är praktiskt taget osynlig, medan bänkskivan är synlig och fungerar som avlopp. För att diskbänken inte ska sticka ut från arbetsytan kan du välja en modell i samma färg som bänkskivan. I Primagran hittar du undermonterade diskbänkar i så många som sex universella och alltid trendiga färger: vitt, beige, grått, grafit, grafit, halvmatt svart och svart. Även köksblandarna har en liknande färgskala och matchar modellen. Du kommer lätt att komponera en sammanhängande uppsättning. Även om diskbänken är osynlig fyller den sin funktion perfekt. Tack vare sin unika utformning garanterar den att den sparar utrymme i arbetsområdet och underlättar rengöringen. Använd ytterligare kökstillbehör och se hur funktionellt diskutrymmet kan vara i ditt hem.

Primagran underliggande diskbänkar utmärker sig inte bara genom sin moderna design utan också genom sin höga kvalitet. Undermonterade diskbänkar är tillverkade av hållbara och testade råvaror, bland annat granitaggregat och polyesterharts. Den unika råvarublandningen gör diskbänkarna motståndskraftiga mot mekaniska skador, plötsliga temperaturförändringar, missfärgning, repor och stötar.

Välj en antibakteriell formula för att få ett rent handfat ännu längre. Skyddar mot skadliga mikroorganismer och obehagliga lukter. Den höga kvaliteten på Primagrans diskbänkar bekräftas av en 35-årig tillförlitlighetsgaranti.