Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Diskbänkar med enkel skål 

Diskbänkar med enkel skål

Vad bör du veta om våra diskbänkar med en enda skål?

Diskbänken med en skål är perfekt för pentry, små kök och inredningar som är inredda i minimalistisk stil. Det är en bra lösning för personer som inte lagar mycket mat, har diskmaskiner eller vill utrusta köket i en hyreslägenhet.

I Primagrans utbud hittar du granitbänkar med en skål i olika former - rektangulära, runda, ovala eller fyrkantiga. I vårt sortiment finns modeller med eller utan avlopp. Produkterna finns i sex färgvarianter: vit, beige, grafit, grå, halvmatt svart och svart, vilket gör det lätt att matcha dem med vilken inredning som helst. De passar också perfekt ihop med köksblandare och användbara tillbehör, som till exempel vätskedispenser, som finns i vår butik.

Våra diskbänkar med en skål är tillverkade av 80 % granit - ett material som är motståndskraftigt mot höga temperaturer, repor och sprickor. Den höga kvaliteten på den granit som används gör våra produkter motståndskraftiga, hållbara och avsedda för långvarig och intensiv användning. Alla modeller omfattas av en 35-årig garanti. Varje diskbänk är utrustad med speciella hål som gör det enkelt att montera den själv. Vi kan också göra extra hål i vissa modeller för att göra det möjligt att installera en diskmedelsdispenser. Våra diskbänkar med eller utan avlopp är utformade för bänkskivor från 45 centimeter bredd.

Diskbänkar med enkelskål är för närvarande en av de mest populära och ofta valda modellerna eftersom de tar liten plats, men samtidigt är mycket funktionella. De passar perfekt in i varje kök. Den rymliga kammaren gör det möjligt att bekvämt diska och laga mat. För dem som vill öka komforten i diskutrymmet ytterligare rekommenderar vi modeller som är utrustade med ett avlopp. Kolla in diskbänkar, infällda diskbänkar och drop-in diskbänkar. Välj det bästa alternativet för dig.

Har du några frågor om våra diskbänkar med en enda skål? Skriv till oss eller ring oss - vi hjälper dig att välja den perfekta modellen!