Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Diskbänkar för skåpstorlekar från 60 cm 

Diskbänkar för skåpstorlekar från 60 cm

Läs mer om diskbänkar för skåp från 60 cm

Stora familjehandfat installeras normalt i 60 centimeter breda skåp. I Primagran-butiken hittar du ett stort urval av diskbänkar för köksbänkar. För större kök rekommenderar vi särskilt modeller med en och en halv och två kamrar. Med sina djupa skålar och större storlekar är de ett funktionellt kökstillbehör som gör att du bekvämt kan diska stora rätter.

Våra 60 cm stora diskbänkar kännetecknas av hög kvalitet, originell design och ett brett utbud av färger. Våra produkter finns i sex grundfärger: svart, halvmatt svart, grafit, grått, beige och vitt, vilket gör det lätt att matcha dem med vilken köksinredning som helst. 60-stället finns också i flera olika former - från klassiska rektangulära, fyrkantiga till runda modeller. I sortimentet finns diskbänkar med och utan avlopp.

Diskbänkar som monteras på 60 cm breda skåp utmärker sig inte bara genom sin höga estetik utan också genom sin hållbarhet. De är tillverkade av högkvalitativa material - granitaggregat och polyesterharts, vilket gör dem motståndskraftiga mot mekaniska skador och extrema temperaturer. Det höga innehållet av mineraler gör ytan på granitbänkar extremt slät, vilket underlättar hygien och renlighet.

Det är lätt att montera diskbänkar för 60 centimeters skåp. Standardmonteringshålen gör det möjligt att installera även utan erfarenhet. Alla Primagran bänkskåp kan fyllas på med en antimikrobiell formula som förhindrar tillväxten av farliga mikroorganismer. Varje modell av Primagran granitbänk har en 35-årig tillförlitlighetsgaranti. Praktiska kökstillbehör som t.ex. sifoner, diskbänksvårdsprodukter, vätskedrivare och kökskranar finns också i vår butik. Vi uppmuntrar dig att skapa en enhetlig uppsättning som kan pryda hela köket. Kontakta oss gärna om du har några tvivel eller frågor!