Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Köksblandare och tillbehör 

Köksblandare och tillbehör

Mer information om Primagran köksblandare och tillbehör

Diskbänken är den grundläggande utrustningen i varje kök, men det är köksblandaren och tillbehören som kompletterar hela arrangemanget. En skickligt vald blandare kan vara ett subtilt tillägg som kompletterar inredningen, men den kan också spela första fiolen och ge hela inredningen karaktär. Vi har modeller med enkla, minimalistiska pipor samt mer fantasifulla pipor, till exempel i retrostil. Våra produkter är lätta att matcha med alla granitbänkar eftersom de finns i flera färger: vit, beige, grå, grafit och svart. Kromkranar är också värda att nämna - en beprövad och klassisk lösning som är lätt att matcha med köksmaskinerna.

Våra blandare har ett antal funktioner som är utformade för att göra arbetet i köket bekvämare. Vissa modeller har en lång utdragbar pip för att göra det lättare att diska stora rätter och rengöra diskbänken. Varje blandare har ett ergonomiskt handtag som gör att du kan kontrollera vattentryck och temperatur. Den kan monteras i antingen sido- eller frontläge för maximal användarvänlighet. Du behöver inte heller oroa dig för våra produkters hållbarhet - de är tillverkade av solid mässing som är motståndskraftig mot mekaniska skador, temperaturförändringar och korrosion.

För att skapa en enhetlig uppsättning rekommenderar vi att du väljer lämpliga tillbehör till diskbänken och köksblandaren. En perfekt lösning är en vätskedispenser som sparar mycket utrymme på bänkskivan. Reservoaren är dold under bänkskivans yta och dispenserspetsen finns i flera olika färger. Till kökstillbehören hör också väggfällor, både klassiska och automatiska. Deras speciella utformning tar inte upp för mycket utrymme under bänkskivan, och de kan också användas för att ansluta en diskmaskin eller tvättmaskin. Kolla in vårt breda produktsortiment och välj den köksblandare och de tillbehör som passar ditt kök!