Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Beige diskbänkar 

Beige diskbänkar

Läs mer om Primagran beige granit diskbänkar

Vi vet hur svårt det är att inreda ditt drömkök. Om du letar efter en förändring från klassisk krom, erbjuder granitbänkar några originella lösningar som gör att du kan förändra ditt kök. Diskbänkar i beige granit passar bra ihop med köksblandare i samma färg, men du kan också kontrastera dem med krom eller svarta beslag.

En beige diskbänk är ett okonventionellt val, men det visar sig att den passar perfekt till de flesta stiliserade inredningar. Det är särskilt värt att komplettera ett kök i rustik stil, där det passar vackert ihop med trädetaljer. Det passar också in i en mysig provensalisk stil där ljusa färger dominerar.

Riga-, Geneva- och Oslo-modellerna är diskbänkar med en skål som tar väldigt lite plats, vilket gör dem perfekta för små kök eller pentry. Diskbänkar som Ibiza och Milano har en extra avrinningsbehållare, vilket gör att det inte längre är något problem att torka disk eller stora grytor. Modeller med en och en halv skål, som Paris, Sevilla eller Madrid, är den perfekta kombinationen av storlek och funktionalitet. För ägare av stora kök rekommenderar vi diskbänkar med dubbla diskbänkar, som Bergen-modellen. I vårt produktsortiment ingår även hörnbänkar, till exempel Monaco-modellen. De är en bra lösning som gör att du kan spara ytterligare utrymme.

Användningen av material av högsta kvalitet gjorde det möjligt att uppnå en enastående motståndskraft mot mekaniska skador, repor och temperaturförändringar. Primagran©-beige granitbänkskålen är motståndskraftig mot fläckar och fula fläckar. Våra produkter kan också kompletteras med en antibakteriell formula med aktiva silverjoner som skyddar diskbänken mot skadliga mikroorganismer och eliminerar obehaglig lukt. En dispenser för diskmedel eller tvål kan också vara ett bra komplement. Den finns i sex olika färger så att du enkelt kan matcha den med den beigefärgade diskbänken.