Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

En och en halv diskbänk 

En och en halv diskbänk

Mer information om Primagran 1,5 skålar för diskbänkar

Primagran diskbänkar med en och en halv skål är perfekta för små kök där varje centimeter av bänkskivan är viktig. Använder du utrymmet för att förbereda och äta måltider? Det här är lösningen för dig. Diskbänken med 1,5 skålar passar även i ett större kök. Du behöver inte välja mellan storlek och funktionalitet. Den här modellen har allt du behöver. Den större skålen används för att diska och skölja disk, medan den mindre skålen är perfekt för att tvätta frukt och grönsaker. Det är också en idealisk plats för att ställa bestick och sortera smutsiga tallrikar.

Granitbänkar med en och en halv skål finns i klassiska rektangulära former. I utbudet ingår även hörnmodeller som tack vare sin geometriska form passar perfekt i ett hörn av köket. Primagran granitbänkar har ett brett utbud av färger som gör det möjligt att matcha diskbänken med vilken köksinredning som helst. Framhäv stilen och karaktären hos ditt kök. Klassiskt vitt passar till ljusa skandinaviska inredningar. Grafitgrå nyanser passar till ett modernistiskt kök, medan en beige diskbänk passar bra till ett rustikt kök. Universella nyanser för diskbänkar med en och en halv skål gör det möjligt att matcha dem med alla köksskåp. Bänkskivor, diskbänkar och diskbänkar med överlagring. Primagrans diskbänkar utmärker sig inte bara i fråga om estetik utan även funktionalitet. En 35-årig garanti för motståndskraft mot mekaniska skador, värme och fläckar visar att vi är övertygade om våra produkters höga kvalitet. Till alla diskbänksmodeller, inklusive diskbänken med en och en halv skål, kan du välja en köksblandare och praktiska tillbehör som t.ex. en sifon med automatisk stoppare eller en vätskespridare.

Om du har några frågor eller tvivel om vilken tvättställsmodell du ska välja eller vilka tillbehör du ska komplettera den med - kontakta oss gärna!