Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Grå diskbänkar 

Grå diskbänkar

Läs mer om diskbänkar av grå granit från Primagran

Vissa människor gillar ljusa och mysiga interiörer, medan andra föredrar enkla och moderna lösningar. Men det spelar ingen roll - det är viktigt att känna sig bekväm i köket. Med så mycket att välja mellan är det nu mycket enklare att utforma kök. Primagran© grå diskbänkar är en ovanlig utrustning som väcker uppmärksamhet och överraskar med sin funktionalitet. Varje modell passar både moderna och mer traditionella inredningar.

I köksdesignen blir den industriella stilen, som kännetecknas av sin råa karaktär, allt populärare. Grå köksbänk kompletterar perfekt en sådan inredning och harmonierar fint med inredningens färgschema. Det är också värt att nämna den skandinaviska stilen, som kännetecknas av olika nyanser av grått. Till en grå diskbänk kan du välja köksutrustning i samma färg eller välja en originell, kontrasterande kombination.

Bland de grå diskbänkarna kan vi urskilja diskbänkar med en enda skål som Riga, Oslo och Geneva. På grund av sin ringa storlek rekommenderas de för små kök eller pentryn. Modellerna Ibiza och Milan är dessutom utrustade med en avrinningsbräda där du kan torka din disk. Vi har också modeller med ett och ett halvt fack i vårt sortiment, till exempel Paris, Sevilla och Madrid. De som har större kök kommer säkert att vara intresserade av Bergen diskbänk med två fack. Modellen Monaco är ett exempel på en funktionell hörnbänk.

Kolla in Primagrans diskbänkar och infällda diskbänkar.

En grå diskbänk är trots sin ljusa färg motståndskraftig mot missfärgning och fula fläckar. Vid tillverkningen användes material av högsta kvalitet - granitaggregat och harts, så den hotas inte av mekaniska skador eller plötsliga temperaturförändringar. Var och en av våra diskbänkar kan berikas med antibakteriell formula som förhindrar utvecklingen av skadliga mikroorganismer och neutraliserar obehagliga lukter. Det är också värt att välja en dispenser för tvål eller diskmedel, som oftast finns under diskbänkens yta.