Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Svarta diskbänkar 

Svarta diskbänkar

Ta reda på mer om Primagran svarta diskbänkar

Alla som har inrett ett kök vet hur mycket tid och energi det tar att få alla möbler och inredningsdetaljer att stämma. Vi ägnar mycket uppmärksamhet åt köksdesign eftersom det är en speciell del av huset där det mesta av vårt dagliga liv äger rum. Svarta Primagran©-bänkar är ett mycket populärt val, främst på grund av deras mångsidighet och estetiska design. Svart är alltid ett säkert val som passar till praktiskt taget alla inredningar.

En svart bänkskiva eller diskbänk är perfekt för ett kök med rå industriell stil, där mörka färger blandas med material som trä, rå tegel eller arkitektonisk betong. Den passar också bra i en glamourinredning där svarta och vita färger dominerar. För att skapa en färgkoordinerad uppsättning räcker det att matcha diskbänken med svarta blandare. Vi rekommenderar också en ovanlig lösning, nämligen att kombinera en svart diskbänk med en kontrasterande köksblandare, till exempel krom eller vit.

Ägare av små kök väljer oftast diskbänkar med en enda skål som Riga, Oslo eller Geneva eftersom de inte tar upp mycket utrymme. Valencia- och Praga-modellerna har en skål och en avrinningsbräda, vilket gör det möjligt att torka stora rätter på ett bekvämt sätt. För större kök rekommenderar vi diskbänkar och infällda diskbänkar med en och en halv skål och två skålar, inklusive Bergen-modellen. Monaco hörnbänk är en ovanlig lösning som sparar utrymme.

Primagran© köksbänkar är tillverkade av material av bästa kvalitet, så du behöver inte oroa dig för missfärgning eller fula fläckar. De är också motståndskraftiga mot repor och mekaniska skador. Det svarta handfatet kan matchas med en disk- eller tvåldispenser som finns i sex färger. Det är en mycket användbar pryl för att minska mängden saker som står på bänkskivan.