Köp en diskbänk med "level"-systemet nu och välj din Gratis.

Se

Diskbänkar för skåp från 80 cm 

Diskbänkar för skåp från 80 cm

Läs mer om diskbänkar för skåp från 80 cm

Om du har en stor köksyta och letar efter en solid diskbänk har vi ett utmärkt förslag till dig - en 80 centimeters diskbänk. Det breda handfatet ger dig full komfort när du diskar och gör att du kan utföra den här aktiviteten även med två par händer. I ett kök där du lagar mycket mat är den här lösningen oslagbar. Vi garanterar ett brett urval av flera olika konfigurationer av skålar. Vi erbjuder diskbänkar och infällda diskbänkar med en, två eller en och en halv skål, med eller utan avlopp, i flera olika former. Vi erbjuder klassiska diskbänkar: rektangulära, fyrkantiga eller runda.

Vi har också förberett ett hörnförslag med geometriska, trapetsformade former som passar perfekt i kökshörnet. Förutom olika former och flera konfigurationer av bänkskålar eller diskbänkar erbjuds varje modell i flera klassiska färger: vitt, beige, grå nyanser, grafit, halvmatt svart och svart. Tack vare de många möjligheterna till färg- och formkonfigurationer kan du enkelt anpassa 80 cm diskbänken till ditt kök. Tack vare den snygga ytan i matt grafit ger du ditt kök en elegant touch. Primagran 80-ställningsfatet utmärker sig inte bara genom sitt eleganta och moderna utseende, utan också genom sin höga kvalitet som bekräftats av certifikat och tusentals nöjda kunder.

Vi bevisar att en diskbänk i granit inte behöver vara mycket dyr. Dessutom får du 35 års garanti på Primagran diskbänkar när du köper dem. Vi tillverkar våra diskbänkar i Polen av högkvalitativa hartser och mineralaggregat, vilket gör dem motståndskraftiga mot skador och alla typer av repor och fläckar. De kräver inte heller någon tidskrävande skötsel. När du väljer en tvättställsmodell för ett skåp på 80 centimeter eller mer har du också möjlighet att komplettera den med en funktionell blandare (granit eller krom) och andra praktiska tillbehör som en sifon med automatisk stoppare och en vätskespridare.

Om du inte vet vilken modell du ska välja, kontakta oss så hjälper vi dig gärna att göra det bästa valet!