Upphängt diskbänk i granit med en stor skål XXL London 70

4.29 / 5 (7 Respons)
Mått: 660 x 470 mm Storlek på skåp: 70, 80, 90 cm och mer
Protect+-beläggningen gör att du kan njuta av en renare diskmaskin längre. Det gör att smuts, fläckar, fläckar och kalk lägger sig långsammare och är lättare att ta bort. Protect+-skyddslagret appliceras under tillverkningsprocessen.
Garanterat lägsta pris!
Du köper diskbänken direkt från tillverkaren, därför lämnar vi Lägsta Prisgarantin för våra produkter.
-2 000 kr

3 499 kr5 499 kr

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Skontaktuj się z naszym ekspertem i zapytaj o ofertę specjalną

Ring våra experter för att hjälpa dig att välja diskbänk och göra ditt köp.
Hjälplinjen är öppen måndag till fredag kl. från 8 till 16
Produktfördelar
Värmebeständighet Värmebeständighet Diskbänken visar värmebeständighet i det så kallade torrtestet som simulerar diskbänkens yta i kontakt med t.ex. en varm gryta.
Reptålighet Reptålighet Diskbänken är väl härdad (harts genomgår en spatial tvärbindningsprocess), vilket gör att diskbänkens yta är hållbar.
Motståndskraft mot smuts Motståndskraft mot smuts Diskbänkens väl tvärbundna struktur hindrar smuts från att tränga djupt in i ytan.
Stötmotstånd Stötmotstånd Materialet är motståndskraftigt mot dynamiska sprickor.
Motståndskraft mot missfärgning Motståndskraft mot missfärgning Diskbänkens yta är motståndskraftig mot kemikalier och färgämnen.
Förlorar inte sin färg Förlorar inte sin färg Diskbänkens yta är motståndskraftig mot missfärgning.
Motståndskraft mot termisk chock Motståndskraft mot termisk chock Diskbänken är motståndskraftig mot plötsliga förändringar av vattentemperaturen (temperaturintervall 15-95 °C).
Antibakteriell formel* Antibakteriell formel* Silvernanopartiklar hämmar bakterietillväxten; dessa partiklar har ett högt förhållande mellan yta och volym, vilket är avgörande för deras betydande biologiska aktivitet.
Antisvampformel Antisvampformel Det förhindrar tillväxt av svamp, inklusive mögel, på ytan av diskbänken.
Lätt att rengöra Lätt att rengöra Smuts och avlagringar fastnar inte permanent på diskbänkens yta och kan lätt avlägsnas.
Färg och stil samordnad med Primagran-blandare Färg och stil samordnad med Primagran-blandare 5 färgvarianter och 20 olika former för diskbänkar gör det möjligt att kombinera de tillverkade diskbänkarna med Primagran-blandare.
Montering under bordet Montering under bordet Diskbänken är undermonterad, vilket innebär att dess kant inte sticker ut över bänkskivans yta, vilket skapar en enhetlig helhet med den.
XL kammare XL kammare Största möjliga fack för ett litet skåp.
Se fler produktfördelar
Produktbeskrivning

XXL:s största takfack
- enkelt, vackert och praktiskt

Diskbänkarna i London-serien har en enkel och praktisk design som passar alla typer av kök. Med en skål som mäter hela 620 mm x 430 mm x 200 mm är den den största för ett 70-skåp, så att du utnyttjar bänkytan till 100 %. Tack vare den generösa XXL-skålen rymmer diskhon en stor mängd porslin, så att ditt kök ser snyggt och prydligt ut. London 70 XXL diskbänk har ingen förutbestämd plats för installation av blandare, så du har full frihet att utforma hålet för köksblandaren och andra dispensrar på bänkskivan. Diskbänken kan installeras i 70 cm, 80 cm, 90 cm och större skåp.

Grundläggande information om modellen London 70 XXL

  • det största XXL-facket för ett 70-skåp med så stora mått som 620 mm x 430 mm x 200 mm klarar alla köksutmaningar även med ett stort antal diskar
  • flexibel design för att skapa ett hål för kranen och andra tillbehör (dispenser, sifonknopp) i bänkskivan
  • dolt rektangulärt bräddavlopp framhäver diskbänkens design och karaktär
  • modern design som kännetecknas av en enkel och praktisk kammare
  • undermonterad diskbänk (undermontering, undermontering) - perfekt för att skapa ett minimalistiskt utrymme med en enhetlig bänkskivsyta

En modern och elegant lösning som utformats speciellt för dig

Diskho London 70 XXL i granit är en underbyggnadsmodell med ett diskret och enkelt utseende. Med en mycket rymlig XXL-skål som mäter så mycket som 620 mm x 430 mm x 200 mm blir det extremt bekvämt att använda diskhon. Vi har utformat denna diskho i minimalistisk anda, utan några överflödiga utsmyckningar, så att den när den installeras under bänkskivan passar perfekt i ett minimalistiskt utrymme med en homogen bänkskiva 

Produktbilderna visar den föreslagna installationen tillsammans med Primagran sifoner. Överflödet och silen som visas i bilden ingår inte i diskbänken och säljs separat.

Lätt att installera - maximalt utrymme

Tack vare noggrann planering passar våra diskbänkar perfekt i skåp från 70 cm storlek. Området under diskbänken är inte "upptaget" av diskbänken och en diskmaskin, ett skåp eller en låda kan installeras där. Med den utrymmessparande fällan kan du bekvämt placera en papperskorg under diskbänken. Du får en praktisk mall för att skära ett hål i bänkskivan och exakta instruktioner för att underlätta installationen.

Hållbar nog att klara av vardagen - motståndskraftig mot äventyr i köket

Vi har tillverkat våra diskbänkar av en högkvalitativ tysk blandning av granit och dedikerad harts. De bästa komponenterna och en högkvalitativ produktionsprocess gör vår produkt motståndskraftig mot missfärgning, repor och temperaturförändringar - helt enkelt motståndskraftig mot köksäventyr! Våra diskbänkar har en 35-årig garanti - den längsta på marknaden.

Säkerställa säkerhet och hygien i köket

För att öka säkerheten och hygienen i ditt kök rekommenderar vi en antibakteriell formel som är baserad på aktiv silverjonteknik. Silvernanopartiklar hämmar bakterietillväxten; dessa partiklar har en hög biologisk aktivitet och förhindrar spridning av mikroorganismer. Den kan köpas för alla diskbänkar.

Våra diskbänkar är utrustade med:

  • Hygieniskt intyg från det nationella hygieninstitutet.
  • Försäkran om överensstämmelse med den polska och europeiska normen PN-EN 13310+A1
  • Intyg som bekräftar att kraven på strålningshygien är uppfyllda.
Tekniska data
Mått:660 x 470 mm
Skålens mått:620 x 430 mm
Storlek på skåp:70, 80, 90 cm och mer
Skålens djup:200mm
Vikt:ca. 12kg
Avlopp:3 1/2
Vändbar:Ingen
Bredd av diskbänk:66 cm
Antal kamrar:Enkelt fack
Avlopp:utan avlopp
Huvudkammarens form:Rektangulär
Typ:Underdisk
Tekniska ritningar
  • london 70 podblat
Rekommenderade produkter