Granit diskbänkutan avlopp och med plats för tillbehör och skärbräda Oslo 60 Pocket + rullande avloppsrör

Mått: 580 x 530 mm Storlek på skåp: 60, 80, 100 cm och mer
Protect+-beläggningen gör att du kan njuta av en renare diskmaskin längre. Det gör att smuts, fläckar, fläckar och kalk lägger sig långsammare och är lättare att ta bort. Protect+-skyddslagret appliceras under tillverkningsprocessen.
Garanterat lägsta pris!
Du köper diskbänken direkt från tillverkaren, därför lämnar vi Lägsta Prisgarantin för våra produkter.
-2 000 kr

2 999 kr4 999 kr

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Det aktuella priset är det lägsta på 30 dagar.

Skontaktuj się z naszym ekspertem i zapytaj o ofertę specjalną

Ring våra experter för att hjälpa dig att välja diskbänk och göra ditt köp.
Hjälplinjen är öppen måndag till fredag kl. från 8 till 16
Produktfördelar
Värmebeständighet Värmebeständighet Diskbänken visar värmebeständighet i det så kallade torrtestet som simulerar diskbänkens yta i kontakt med t.ex. en varm gryta.
Reptålighet Reptålighet Diskbänken är väl härdad (harts genomgår en spatial tvärbindningsprocess), vilket gör att diskbänkens yta är hållbar.
Motståndskraft mot smuts Motståndskraft mot smuts Diskbänkens väl tvärbundna struktur hindrar smuts från att tränga djupt in i ytan.
Stötmotstånd Stötmotstånd Materialet är motståndskraftigt mot dynamiska sprickor.
Motståndskraft mot missfärgning Motståndskraft mot missfärgning Diskbänkens yta är motståndskraftig mot kemikalier och färgämnen.
Förlorar inte sin färg Förlorar inte sin färg Diskbänkens yta är motståndskraftig mot missfärgning.
Motståndskraft mot termisk chock Motståndskraft mot termisk chock Diskbänken är motståndskraftig mot plötsliga förändringar av vattentemperaturen (temperaturintervall 15-95 °C).
Antibakteriell formel* Antibakteriell formel* Silvernanopartiklar hämmar bakterietillväxten; dessa partiklar har ett högt förhållande mellan yta och volym, vilket är avgörande för deras betydande biologiska aktivitet.
Antisvampformel Antisvampformel Det förhindrar tillväxt av svamp, inklusive mögel, på ytan av diskbänken.
Undergjutna hål Undergjutna hål Flexibel utformning av tvättområdet tack vare undergjutna hål. Möjlighet att göra det optimala antalet hål på önskad plats.
Lätt att rengöra Lätt att rengöra Smuts och avlagringar fastnar inte permanent på diskbänkens yta och kan lätt avlägsnas.
Färg och stil samordnad med Primagran-blandare Färg och stil samordnad med Primagran-blandare 5 färgvarianter och 20 olika former för diskbänkar gör det möjligt att kombinera de tillverkade diskbänkarna med Primagran-blandare.
XL kammare XL kammare Största möjliga fack för ett litet skåp.
Se fler produktfördelar
Produktbeskrivning

Oslo 60 Pocket Level sink
- praktisk design för ditt kök 

Oslo 60 Pocket Level-modellen kännetecknas av en innovativ design som ger högsta möjliga funktionalitet. Den specialdesignade organisatören i den övre delen av skålen hjälper till att hålla ordning i diskbänken. Med en stor skål som mäter 540 mm x 400 mm x 200 mm kan du bekvämt diska ett stort antal rätter och tillbehör i den. Diskbänken kan installeras i skåp från 60, 70, 80 cm och större.

Upprullningsbar disktorkställning över diskbänken fri!

449 kr 0 kr

Grundläggande information om Oslo 60 Pocket Level

  • innovativ organisatör - du kan lägga din bräda, svamp eller diskmedel i det praktiska facket för att hålla allting snyggt runt diskbänken
  • Effektivt arbete på flera nivåer tack vare nivåsystemet - du kan bekvämt placera en rullande avrinningslåda (medföljer) eller en dropplåda på "golvet" för att torka frukt, grönsaker eller rätter; dessutom gör nivån det möjligt att placera en skärbräda, vilket ger dig ytterligare arbetsutrymme
  • en stor kammare som mäter upp till 540 mm x 400 mm x 200 mm är idealisk även för större mängder maträtter och större kökstillbehör
  • designflexibilitet tack vare 4 undergjutna hål - kranen och andra tillbehör (dispenser, sifonpatronknapp) kan installeras i diskbänkshyllan på mitten, vänster eller höger sida
  • Ett särskilt utformat dränerings- och överflödssystem dränerar vatten och upprätthåller hygienen i arbets- och lagringsområdet
  • modern design, kännetecknad av smala kanter och en innovativ organisering i den övre delen av facket

Funktionalitet som utformats särskilt för dig

Oslo 60 Pocket Level-spolvägg är den perfekta lösningen för att hålla ordning på din diskbänk. Den rymliga skålen rymmer ett stort antal rätter och är idealisk för att förbereda måltider. Tack vare den innovativa fickan i den övre delen av Oslo 60 Pocket Level skålen kan du fritt placera tillbehör som underlättar den dagliga användningen.

Du installerar vad du vill, var du vill

Oslo 60 Pocket Level diskbänken har 4 hål under formen som gör det möjligt för både höger- och vänsterhänta användare att placera ytterligare tillbehör (t.ex. en dispenser eller en sifonknopp) på ett bekvämt och fritt sätt. Läs instruktionerna och lär dig hur du enkelt kan stansa hål enligt dina behov. Läs mer om fördelarna med förstansade hål.

Produktbilderna visar den föreslagna installationen tillsammans med Primagran sifoner. Överflödet och silen som visas i bilden ingår inte i diskbänken och säljs separat.

Lätt att installera - maximalt utrymme

Tack vare noggrann planering passar våra diskbänkar perfekt i skåp från 60 cm storlek. Med den utrymmessparande fällan kan du bekvämt placera en papperskorg under diskbänken. Du får en praktisk mall för att skära ett hål i bänkskivan och exakta instruktioner för att underlätta installationen.

Hållbar nog att klara av vardagen - motståndskraftig mot äventyr i köket

Vi har tillverkat våra diskbänkar av en högkvalitativ tysk blandning av granit och dedikerad harts. De bästa komponenterna och en högkvalitativ produktionsprocess gör vår produkt motståndskraftig mot missfärgning, repor och temperaturförändringar - helt enkelt motståndskraftig mot köksäventyr! Våra diskbänkar har en 35-årig garanti - den längsta på marknaden.

Säkerställa säkerhet och hygien i köket

För att öka säkerheten och hygienen i ditt kök rekommenderar vi en antibakteriell formel som är baserad på aktiv silverjonteknik. Silvernanopartiklar hämmar bakterietillväxten; dessa partiklar har en hög biologisk aktivitet och förhindrar spridning av mikroorganismer. Den kan köpas för alla diskbänkar.

Våra diskbänkar är utrustade med:

  • Hygieniskt intyg från det nationella hygieninstitutet.
  • Försäkran om överensstämmelse med den polska och europeiska normen PN-EN 13310+A1
  • Intyg som bekräftar att kraven på strålningshygien är uppfyllda.
Tekniska data
Mått:580 x 530 mm
Storlek på skåp:60, 80, 100 cm och mer
Skålens djup:200mm
Vikt:ca. 12kg
Avlopp:3 1/2
Garanti:35 år gammal
Lämna tillbaka: 30 dagar
Överfyllnadsskyddssystem:Vertikal
Sammansättning:20% dedikerad harts 80% granitmaterial
Vändbar:Ingen
Bredd av diskbänk:58 cm
Antal kamrar:Enkelt fack
Avlopp:utan avlopp
Huvudkammarens form:Rektangulär
Typ:Overlay (bänkskiva)
Antal frästa borrhål:5
Tekniska ritningar
  • Oslo 60 Pocket
Rekommenderade produkter
Leverans av produkten
Ikona - Wysyłka w ciągu 24 godzin
Skickas inom 24 timmar
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Leveranskostnader från 100 kr
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
30-dagars returpolicy
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Leveranstid
5 dagar
Ikona - Usługa wniesienia w cenie
Lyfttjänst ingår i priset
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garanti för säker
leverans
Ikona - Visa
Betala bekvämt och säkert
med kreditkort
Ikona - Apple Pay
Betala online
med Apple Pay
Ikona - Google Pay
Betala online
med Google Pay
Google Reviews Verifierade recensioner
4.90/5
(2466 Kommentarer)